RESULTATER DAG 4 / RESULTS DAY 4

Postet av Elverum Rifleklubb den 9. Jul 2017

Heisann alle skyttere.

Nå er nordisk over, og vi har et flott arrangement å se tilbake på. Vi i Elverum rifleklubb er glade for at arrangementet ble vellykket, selvom resultatservice tidvis har vært langtekkelig med tanke på at vi var nødt til å kjøre to ulike systemer (megalink og sius) for å få plass til alle skytterne.

Vi vil takke alle i rifleklubben som har vært med på å gjøre dette stevnet mulig. All honnør til dere, som står på og hjelper oss med å komme i mål!

Også en takk til alle skytterne som har valgt å reise kort og langt for å komme og delta på Nordisk i år. Det er gledelig å se både nye og kjente fjes på skytebanen!

Her kommer resultatene fra skytingens siste dag, 10 meter luft på Flisa.
Bilder ligger også i menyen over, "Bilder" --> "Veterannordisk 2017"

Takk for i år!


10 meter luft, individuelt

10 meter luft, lagskyting


Hello everyone.

Now the Nordic championship is over, and we look back at a well done arrangement. We are very happy, although the result service sometimes was a bit behind schedule because of the two different targetsystems (megalink and sius). We are left with a good feeling, and enjoyed having you as visitors here at Terningmoen.

We in the arrangement committee will thank all the members of the Elverum rifleklubb, which has made this competition possible for us to arrange.

Also a big thanks to all the shooters and competitors for coming to Norway and Terningmoen to participate at the Nordic championship for veterans.

Under you can find the results from todays shooting at the 10 meter in Flisa!
Pictures are also available in the menu over, "Bilder" --> "Veterannordisk 2017"


Thanks for now!

10 meter air rifle, team
10 meter air rifle, individualKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.